NHBO cadeaubon

Geef een opleiding cadeau | NHBO cadeaubon

Kies voor een cadeaubon van NHBO

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau? Voor een verjaardag, of om een familielid of vriend te verrassen? Geef dan een cadeaubon van NHBO!

De gelukkige ontvanger kan kiezen uit meer dan 300 klassikale opleidingen en thuisstudies in o.a. beauty & wellness, coaching & consulting, management & finance, bouw & techniek, IT & media, etc. De cadeaubon wordt in een leuke verpakking bezorgd en is de perfecte manier om een vriend(in) of geliefde een extra duwtje in de rug te geven om zijn/haar droom waar te gaan maken!

Hoe werkt het?

STAP 1: Kies onderaan de pagina voor de fysieke cadeaubon of de e-giftcard.

STAP 2: Geef aan welk bedrag je graag cadeau wilt doen.

STAP 3: Voeg een persoonlijke boodschap toe.

STAP 4: Geef aan wie de ontvanger is.

Maak je keuze:

Cadeaubon via de post
Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan een fysieke cadeaubon van NHBO! Wij bezorgen de bon in de leuke verpakking bij de gelukkige ontvanger. Deze kan kiezen uit meer dan 300 klassikale opleidingen.

LET OP: de bon is geldig op www.nhbo.nl, www.thuiscursus.nl en www.groepscursus.nl. Je kunt de fysieke bon ook afhalen op ons kantoor in Breda (Marksingel 2a).

KIES

Zie de algemene voorwaarden voor alle informatie.

E-giftcard
Ben je op zoek naar een origineel cadeau, maar dan digitaal? Kies dan voor een E-giftcard van NHBO en verras een dierbare met (een deel van) een nieuwe opleiding!


LET OP: de bon is geldig op www.nhbo.nl, www.thuiscursus.nl en www.groepscursus.nl.


KIES

Zie de algemene voorwaarden voor alle informatie.
Share This Article If You Liked It :)