Campus

Campus Brugge (Ridderstraat)

  Riddersstraat 12
  Brugge, BE
  Contacteer ons

Algemene informatie

Deze campus bevindt zich in een statig gebouw in het hartje van het pittoreske Brugge. Het gebouw ligt in een rustige straat op wandelafstand van de Markt. De leslokalen zijn perfect uitgerust voor lessen rond verschillende thema´s: van schoonheid, over fotografie tot management. Ben je benieuwd welke opleidingen je allemaal in Brugge kan volgen? Klik snel op de knop hieronder om het aanbod te bekijken. In de Riddersstraat is geen secretariaat van onze school aanwezig. Je kan er enkel de lessen volgen wanneer je al bent ingeschreven. Inschrijven doe je dus best op voorhand via onze website of in één van onze secretariaten in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt.


Opleidingsadvies

Dit is een leslocatie. We ontvangen je graag in het dichtstbijzijnde secretariaat te Gent.

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Brugge kan volgen.

Lesplanning Brugge

De Campus Riddersstraat bevindt zich in het hartje van Brugge. De vlotste manier om deze campus te bereiken is met het openbaar vervoer of met de fiets. Hieronder lees je de wegbeschrijving per vervoersmiddel.   Adres Riddersstraat 12 8000 Brugge

Routebeschrijving

Auto

Parkeren doe je best in de betalende parking 'Langestraat' (Predikherenrei 4a, 8000 Brugge) of op één van de gratis parkings aan de rand van de stad. Parkeren in de smalle straatjes rondom de campus kan lastig zijn.

Bus

Bushaltes 'Markt' en 'Stadsschouwburg' liggen op 5 minuutjes wandelen van de campus. Deze haltes worden door verschillende stadsbussen bediend.

Trein

Kom je met de trein? Stap dan af aan station Brugge en neem vanaf daar een bus richting stadscentrum. Stap af aan halte 'Markt' of 'Stadsschouwburg', beide op wandelafstand van de campus.

Lesplanning Brugge

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren
OSPay Conctact