Campus

Campus Bruxelles / Brussel

  Rue Royale 203
  Bruxelles / Brussel, BE
  Contacteer ons

Algemene informatie

Campus Brussel is zowel een leslocatie als een secretariaat. Je kan er terecht voor informatie over alle opleidingen, het inkijken van de cursussen, het afleggen van examens voor de thuisstudies, een gesprek met onze opleidingsconsulenten, enzovoort. Naast deze campus zijn er ook nog andere leslocaties in Brussel. Kijk vooraf dus goed in welke campus je lessen plaatsvinden.   Ben je benieuwd welke opleidingen je allemaal kan volgen op de campus Brussel? Klik snel op de knop hieronder om het aanbod te bekijken.


Opleidingsadvies

  • Maandag:  10:00 - 17:00
  • Dinsdag:  10:00 - 17:00
  • Woensdag:  10:00 - 17:00
  • Donderdag:  10:00 - 17:00
  • Vrijdag:  10:00 - 17:00
  • Zaterdag:  Gesloten
  • Zondag:  Gesloten

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Bruxelles / Brussel kan volgen.

Lesplanning Bruxelles / Brussel

De campus Brussel is centraal gelegen, vlak bij de Botanique en treinstation Brussel-Noord. Deze opleidingslocatie is dus uiterst vlot bereikbaar.   Adres Koningsstraat 203 1210 Brussel

In dit stijlvol, modern pand kan je prachtige lokalen huren die ideaal zijn voor theoretische lessen of vergaderingen. Daarnaast zijn er ook lokalen beschikbaar die uitgerust zijn voor schoonheidszorgen, visagie, nagelstyling en andere vakgebieden.

De perfect match voor jouw les, vergadering of evenement zit er zeker bij!

Deze locatie ligt aan tram- en bushalte "Gillon". Als je met de auto wil komen kan je langs de kant van de straat parkeren of kiezen voor een overdekte parking. "Parking Bota" (Dwarsstraat 17, 1210 Brussel) is gelegen op 250 meter van het gebouw.

Routebeschrijving

Auto

Als je met de auto wil komen, kan je langs de kant van de straat parkeren of kiezen voor een overdekte parking. De dichtsbijzijnde parking is "Parking Bota" (Dwarsstraat 17, 1210 Brussel). Van deze parking is het dan nog 250 meter wandelen tot aan de campus.

Bus

Voor de deur van de campus is er een tram- en bushalte "Gillon". Hier stoppen volgende lijnen van de MIVB:   Tramlijnen: 92 en 93    Buslijn: N04

Trein

De campus ligt in de buurt van het station Brussel-Noord. Je kan van het station de campus te voet bereiken of via tramlijnen 92 en 93. Het is ongeveer 10 minuten van het station Brussel-Noord tot aan de campus.

Lesplanning Bruxelles / Brussel

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren
OSPay Conctact