//

cpProfessionWithFuture

Een cafetaria runnen houdt meer in dan een handje friet in het vet gooien en de mayo erop kieperen. Een succesvolle zaak oprichten vergt vakkennis en ondernemingslust. Je wordt met deze thuisstudie Eigen Cafetaria Starten op weg geholpen om een solide zaak op te bouwen.

Aardappels zijn je grondstof, dus daar moet je alles vanaf weten. En het ene frituurvet is het andere niet, dus wordt je warenkennis over oliën ge-updatet. Je gaat diverse heerlijke sauzen zelf maken, zodat de klant ook in jouw cafetaria ruime keus heeft. Overal waar eten wordt bereid is hygiëne belangrijk; je leert hoe je alles spic en span maakt en houdt. Ook het papierwerk, de wettelijke eisen, brandpreventie, klantenbinding en marketing komen aan bod.

Jouw ambitie? De allerlekkerste foodtruck/ frietzaak/ horecatent worden!

Eigen Cafetaria Starten
  • cpCertificationDiploma
  • cpHomeCourseType