Opleiding

OPLEIDING

Change manager: jouw team en verandering

Wil jij...

 1. Leren hoe je jouw team begeleidt door de meest ingrijpende organisatorische veranderingen
 2. Een stoomcursus volgen die ervoor zorgt dat je structuur kan inbrengen bij jouw bedrijf
 3. Leren hoe je een constructieve veranderingsstrategie opstelt
 4. Leren hoe je het beste anticipeert op weerstand en obstakels
 5. Werken als freelance changemanager of binnen een grote organisatie

Change manager, een beroep met toekomst!

Zowel grote als kleine bedrijven staan vaak voor veranderingen. Als Change Manager loods jij je team zonder moeite door het hele proces en begeleidt je hen met al hun vragen. Ben jij zo'n rots in de branding? Volg dan nu onze dynamische dagopleiding Change Manager.

Een Change Manager krijgt te maken met allerlei veranderingsprocessen; strategische veranderingen, attitudeveranderingen, operationele veranderingen, logistieke veranderingen ... Van het gebruik van een nieuwe softwareprogramma tot herstructureringen, elke verandering heeft zijn effect op het team. Als Change Manager focus je je op de voorbereiding, uitvoering en opvolging van jouw project.

Na deze cursus ben jij hét aanspreekpunt voor zowel je team als de directie.
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Certificaat

  Groepsles

  1 les

  8 lesuren

  282.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Change manager: jouw team en verandering

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Rotterdam16/09/202016/09/202009u00 - 17u00Woe

PROGRAMMA

change management, veranderingsmanagement, manager, management, veranderingsmanager,change manager, training, studeren, studie, dagopleiding, school

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Change manager binnen een grote organisatie
 • Freelance change manager
 • Management consultant
 • Specialisatiemogelijkheden tot andere soorten manager

Vaardigheden en skills

 • Je gebruikt onderzoeksmethoden om op voorhand na te gaan hoe stakeholders tegenover een geplande verandering staan
 • Je voert verandering door met respect voor alle betrokkenen
 • Je stelt een constructieve veranderingsstrategie op
 • Je anticipeert op weerstand en obstakels
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Introductie tot change management
 • Veranderingsklimaat binnen een organisatie
 • Verschillende benaderingen van verandering; dwingen, participeren en integreren
 • Verandering op verschillende niveau´s; structuur, technologie, mensen
 • Verschillende perspectieven en rollen als change manager
 • Creëren van positieve communicatie en motivatie
 • 7S-analyse van een lerende organisatie
 • Draagvlak creëren voor veranderingen binnen het bedrijf
 • Herkennen van veranderingsgedrag
 • Omgaan met weerstand tegen verandering

change management, veranderingsmanagement, manager, management, veranderingsmanager,change manager, training, studeren, studie, dagopleiding, school

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Change manager: jouw team en verandering

Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Ik zie geen startdata. Wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding Change manager: jouw team en verandering bestaat uit 1 lessen. Elke les duurt 8 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Change manager: jouw team en verandering vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Bij aanvang van de les ontvang je speciaal ontwikkeld cursusmateriaal. Jouw persoonlijke docent stelde de cursus op maat samen.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag(en) aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

change management, veranderingsmanagement, manager, management, veranderingsmanager,change manager, training, studeren, studie, dagopleiding, school

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 282.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Kortingen, subsidies en voordelen

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan er voor kiezen om de opleiding in termijnen te betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 304.56 euro in plaats van 282.00 euro. Je bespaart dus 22.56 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige cursusgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling in termijnen per overschrijving, maar bent pas zeker van je plaats wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 020 423 0770.

Betaalschema

 1. € 180.00 - Bij inschrijving
 2. € 124.56 - Startdatum van je opleiding
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

InschrijvenStartdataContact

ONZE OPLEIDINGEN

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Je kan kiezen voor een basisopleiding, een vervolmakingscursus of een totaalpakket waarmee je start als een echte Pro.

Interessant voor jou

OSPay Conctact