Opleiding

OPLEIDING

Kaartleggen met Lenormand

Wil jij...

 1. Alle technieken onder de knie hebben om aan de slag te gaan met Lenormandkaarten
 2. Leren over de mogelijkheden om te starten als Lenormand kaartlezer
 3. Leren over kaartleggingen met legpatroon en zonder legpatroon
 4. Online begeleid worden door een ervaren Lenormand kaartlegger
 5. Meer weten over de achtergrond van kaartlezen

Professioneel kaartlegger met Lenormand, een beroep met toekomst!

Aan het begin van de negentiende eeuw werd de Franse Marie Anne beroemd door met zelf ontworpen kaarten de toekomst te voorspellen. Ze werd beter bekend als Madame Lenormand en haar kaarten zijn tegenwoordig een wereldwijd begrip. In deze opleiding leer jij er alles over!

Eerst verdiep je je in de achtergrond van de verschillende soorten kaarten. Vervolgens ga je in op de betekenis ervan en leer je hoe de kaarten kunt inzetten om mensen te helpen.

Aan het einde van de studie ben je helemaal klaar om zelf aan de slag te gaan. Je kunt de kaarten dan gebruiken om advies te geven over alle belangrijke levenskeuzes en vraagstukken. Leer kaartleggen met Lenormand en help mensen hun leven weer in eigen handen nemen!
 • Studeer thuis op je eigen tempo
 • Persoonlijke begeleiding gegarandeerd
 • Up to date en praktijkgerichte cursus
 • Voordeligste lesgeld van België

  Diploma

  Thuisstudie

  3-6 maanden

  209.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

JE KUNT ELKE DAG STARTEN

Ontdek ook onze
groepscursussen

PROGRAMMA

kaartleggen, kaartlegger, kaart leggen, kaartlezer, kaartlezen, kaartleggen met lenormand, lenormand, lenormandkaarten, legpatroon, legpatronen, kaartlegging, advies geven, adviseur, grote legging

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Als zzp'er aan de slag met kaartleggen
 • Kaartlegger op evenementen

Vaardigheden en skills

 • Kaartleggingen met legpatroon en zonder legpatroon
 • Kaartleggingen met één tot vier kaarten
 • Het doortellen van kaarten
 • Verschillende methoden voor de Grote Legging
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • De achtergrond van kaartlezen
 • De kaarten en hun betekenis
 • Positieve en negatieve aspecten, tijd en archetypen in de kaarten
 • De betekenislijsten
 • Hoe leg je de kaarten?
 • Kaartleggingen met legpatroon en zonder legpatroon
 • Kaartleggingen met één tot vier kaarten
 • Het doortellen van kaarten
 • Gedetailleerde duidingen en het combineren van kaarten
 • Uitgewerkte kaartlegging met een legpatroon
 • Voorbereiding Grote Legging: werken met rijen en kolommen
 • De Grote Legging – De verschillende methoden
 • De Grote Legging – Dichtbij-veraf methode
 • Starten als zelfstandig kaartlegger
 • De beroepspraktijk

kaartleggen, kaartlegger, kaart leggen, kaartlezer, kaartlezen, kaartleggen met lenormand, lenormand, lenormandkaarten, legpatroon, legpatronen, kaartlegging, advies geven, adviseur, grote legging

Onze docenten

Renée Merkestijn

Onze docent Renée Merkestijn neemt meer dan één cursus voor haar rekening aan onze school. Ze is de juiste persoon op de juiste plaats om jou om te scholen tot Hooggevoeligheidscoach of Happiness Coach. “Daarnaast doceer ik ook nog de cursus Kaartlezen met Lenormand”, vertelt Renée. “Die ervaring heb ik opgedaan in mijn eigen zaak Energiewerk & Healing”. En alsof dat niet genoeg is, kan Renée vanuit ervaring jou als beste aanleren hoe je een (auto)biografie moet schrijven. Kruip dus alvast in je pen!

Studeren waar en wanneer je wilt.

Online begeleiding van een professional.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Goed om te weten over deze cursus Kaartleggen met Lenormand

Waarom kies ik voor deze studie?
Met deze cursus volg jij een praktijkgerichte studie die is geschreven door een docent die zelf het beroep beoefent. Op die manier profiteer jij van praktische tips die in de meeste boeken niet te vinden zijn. Flexibiliteit staat in jouw studietraject op de eerste plaats: jij bepaalt waar en wanneer je studeert en ook wanneer je het examen aflegt. Dit kan iedere werkdag op onze een van onze kantoren. Examen afleggen kan trouwens tot 5 jaar na inschrijving. Heb je na je eerste jaar langer begeleiding nodig van jouw persoonlijke docent? Ook dat is mogelijk.
Zijn er bijeenkomsten voor deze studie?
Nee, je studeert volledig thuis en hebt contact met je docent via ons online Studentenplatform. Het examen leg je af op één van onze bezoekadressen.
Is het studiemateriaal digitaal of op papier?
Onze thuisstudies worden speciaal voor jou gedrukt en in een nette map per post naar je verstuurd. Op die manier kun jij in je studie aantekeningen maken. Je krijgt ook digitale toegang tot jouw opleiding. Zo kun je altijd en overal aan je opleiding werken.
Heb ik eigen materialen nodig?
Nee. Het pakket dat je krijgt thuisgestuurd, bevat alles wat je nodig hebt om te slagen voor het examen. Hierin vind je het complete cursusmateriaal en een toegangscode tot ons online leerplatform. Mocht je tijdens jouw opleiding de praktijk willen oefenen, dan komt de aanschaf van de benodigde materialen voor eigen rekening.

PRAKTISCHE INFO

Studieverloop

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

Benodigde materialen

Jouw studiepakket bevat een theoriemap en setje kaarten. Je hebt geen extra materiaal nodig.

Praktijkervaring en stage

Wil je jouw kennis uit de opleiding Kaartleggen met Lenormand direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Kaartleggen met Lenormand.

kaartleggen, kaartlegger, kaart leggen, kaartlezer, kaartlezen, kaartleggen met lenormand, lenormand, lenormandkaarten, legpatroon, legpatronen, kaartlegging, advies geven, adviseur, grote legging

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor De Ondernemersschool

De Ondernemersschool is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 209.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Kortingen, subsidies en voordelen

De Ondernemersschool is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan er voor kiezen om de opleiding in termijnen te betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 225.72 euro in plaats van 209.00 euro. Je bespaart dus 16.72 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige cursusgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling in termijnen per overschrijving, maar bent pas zeker van je plaats wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 020 423 07 70.

Betaalschema

 1. € 90.00 -
 2. € 33.93 -
 3. € 33.93 -
 4. € 33.93 -
 5. € 33.93 -
Inschrijven
Inschrijven met termijnbetalingen
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

Laatste weetjes over Kaartleggen met Lenormand

InschrijvenContact

ONZE OPLEIDINGEN

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Je kan kiezen voor een basisopleiding, een vervolmakingscursus of een totaalpakket waarmee je start als een echte Pro.

Interessant voor jou

OSPay Conctact