Opleiding

OPLEIDING

MUA: Eyeliner

Wil jij...

 1. Je skills uitbreiden met hippe trends en gaan voor uitdagende designs
 2. Jouw creativiteit de vrije loop laten tijdens de cursusdag
 3. Kennis opdoen over eyelinerproducten en- materialen
 4. De juiste look creëren die zowel mooi als uniek is
 5. Jouw vaardigheden als make-up artist aanscherpen

Visagist, een beroep met toekomst!

Maak de meest unieke eyeliner looks! Het standaard lijntje op het bovenste ooglid is natuurlijk prima. Maar er is meer mogelijk! Breid je skills uit met hippe trends en ga voor uitdagende designs.

Je leert tijdens deze stoomcursus met welk materiaal je kunt werken, zoals het bekende oogpotlood, het kohlpotlood, de vloeibare eyeliner en de pen. Ontdek samen met een ervaren docent de mogelijkheden van de eyeliner, en verbeter je eyelinertechnieken. Maak zelfs 3D vormen!

The sky is the limit, je mag jouw creativiteit de vrije loop laten. Experimenteer, en duik dieper in de charme van de eyeliner!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Certificaat

  Groepsles

  1 les

  4 lesuren

  201.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata MUA: Eyeliner

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Rotterdam16/09/202016/09/202010u00 - 14u00Woe
Amsterdam28/09/202028/09/202010u00 - 14u00Maa
Breda26/10/202026/10/202010u00 - 14u00Maa
Rotterdam04/01/202104/01/202110u00 - 14u00Maa
Amsterdam08/01/202108/01/202110u00 - 14u00Vrij

PROGRAMMA

make-up, visagie, visagiste, visagist, schmink, make-up artist, eyeliner, eyes, ogen, unusual eyeliner, origineel, opleiding, diploma, lessen, groepslessen, groep, diploma, certificaat, B2B, lessen, uitdagende make-up, originele make-up

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Met deze cursus scherp je jouw vaardigheden als make-up artist aan, zodat je jouw carrièrekansen vergroot. Ideaal voor iedereen die in deze sector werkt!
 • Make-up artist
 • Visagiste bij een beautysalon
 • Zelfstandig visagiste

Vaardigheden en skills

 • Je creëert uitdagende en creatieve looks met eyeliner
 • Je kiest de juiste materialen voor een topresultaat
 • Je kiest de juiste look die zowel mooi als origineel is
 • Je laat je creativiteit de vrije loop en laat jouw klant stralen
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Product- en materiaalkennis
 • Eyelinertechnieken en hun specifieke eigenschappen
 • Verschillende kleuren en pigmenten leren kennen
 • Tekenen van ongewone ontwerpen
 • Leuke 3D vormen ontwerpen en aanbrengen
 • Je creativiteit gebruiken voor verrassende resultaten

make-up, visagie, visagiste, visagist, schmink, make-up artist, eyeliner, eyes, ogen, unusual eyeliner, origineel, opleiding, diploma, lessen, groepslessen, groep, diploma, certificaat, B2B, lessen, uitdagende make-up, originele make-up

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus MUA: Eyeliner

Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Ik zie geen startdata. Wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding nog niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding MUA: Eyeliner bestaat uit 1 les. De les duurt 4 uur en valt op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding MUA: Eyeliner vind je alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Het is belangrijk om je eigen spullen aan te schaffen omdat je tijdens de lessen MUA: Eyeliner hiermee werkt. Dit is naast een basisinvestering voor je toekomst meteen een goede manier om je materialen en producten te leren kennen. Je bent vrij om je materiaal bij een leverancier naar voorkeur te bestellen. Beautyblue heeft echter aan aantal pakketten samengesteld die relevant kunnen zijn voor jouw cursus. Ga naar beautyblue.nl om hun aanbod te bekijken.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

make-up, visagie, visagiste, visagist, schmink, make-up artist, eyeliner, eyes, ogen, unusual eyeliner, origineel, opleiding, diploma, lessen, groepslessen, groep, diploma, certificaat, B2B, lessen, uitdagende make-up, originele make-up

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 201.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Kortingen, subsidies en voordelen

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan er voor kiezen om de opleiding in termijnen te betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 217.08 euro in plaats van 201.00 euro. Je bespaart dus 16.08 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige cursusgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling in termijnen per overschrijving, maar bent pas zeker van je plaats wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 020 423 0770.

Betaalschema

 1. € 180.00 - Bij inschrijving
 2. € 37.08 - Startdatum van je opleiding
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

InschrijvenStartdataContact

ONZE OPLEIDINGEN

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Je kan kiezen voor een basisopleiding, een vervolmakingscursus of een totaalpakket waarmee je start als een echte Pro.

Interessant voor jou

OSPay Conctact