Opleiding

OPLEIDING

Visagie Gevorderden

Wil jij...

 1. Klanten laten stralen op een feest, foto of catwalk dankzij jouw prachtige make-up creaties
 2. Visagie kunnen verzorgen voor speciale gelegenheden
 3. Visagie verzorgen voor fotoshoots en fashionevents
 4. Als visagist werken in een beautysalon
 5. Je eigen schoonheidssalon starten

Visagist, een beroep met toekomst!

Klaar voor de catwalk? Jij hebt de basisvisagie al helemaal in de vingers en hebt ambitie voor de spotlights. Leer tijdens de opleiding Visagie Gevorderden alles om jouw make-up creaties te laten stralen op een feest, foto of catwalk.

Iedereen die in jouw stoel zit, laat je het beste tot zijn of haar recht komen. Veelzijdigheid wordt jouw USP! Leer je eigen make-up samenstellen en schaaf je kennis bij over belichting (natuurlijk, theater –en kunstlicht). En creëer natuurlijk dé perfecte smokey eyes en volle rode lippen.

Neem een fashionevent in gedachten. Stel dat achter schermen jouw make-up stoel staat. Toekomstmuziek? Nee hoor, binnenkort is het de realiteit!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Diploma

  Groepsles

  5 lessen

  4 lesuren

  613.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Visagie Gevorderden

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Amsterdam31/10/202028/11/202009u00 - 13u00Zat
Breda01/11/202029/11/202010u00 - 14u00Zon

PROGRAMMA

opleiding visagie gevorderden, opleiding visagie professional, cursus visagie gevorderden, cursus make-up, visagie, make-up, schminken, visagietechniek, make-uptechniek, visagist, maquillage, groepslessen, volwassenenonderwijs

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Als visagist werken in een beautysalon
 • Je eigen salon starten
 • Workshops geven m.b.t. visagie en gezichtsverzorging
 • Als freelance visagist werken bij theater, fashionevents, film- en fotoshoots
 • Verder specialiseren als Make-Up Artist

Vaardigheden en skills

 • Visagie verzorgen voor speciale gelegenheden
 • Diverse technieken professioneel uitvoeren
 • Visagie voor fotoshoots en fashionevents
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • De befaamde ‘smokey eyes’
 • Make-up voor mannen
 • Make-up voor de rijpere huid
 • Make-up voor brildragers
 • Verschillende type belichting
 • Stap voor stap: hoe breng ik kunstwimpers aan
 • Face chart
 • Schitter op de catwalk

opleiding visagie gevorderden, opleiding visagie professional, cursus visagie gevorderden, cursus make-up, visagie, make-up, schminken, visagietechniek, make-uptechniek, visagist, maquillage, groepslessen, volwassenenonderwijs

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Visagie Gevorderden

Ik zie geen startdata, wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Wordt de opleiding aangeboden bij mij in de buurt?
Onze opleidingen worden op verschillende locaties ingepland. De actuele planning met de daarbij horende steden, vind je op onze website. Staat jouw stad er niet bij? Stuur ons dan een bericht en we geven je een seintje zodra de opleiding op de locatie van jouw keuze wordt aangeboden.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Onze ervaring leert ons dat de interesse voor de opleiding studenten verbindt. Leeftijd speelt hier geen rol in. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding Visagie Gevorderden bestaat uit 5 lessen. Elke les duurt 4 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Visagie Gevorderden vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Het is belangrijk om je eigen spullen aan te schaffen omdat je tijdens de lessen Visagie Gevorderden hiermee werkt. Dit is naast een basisinvestering voor je toekomst meteen een goede manier om je materialen en producten te leren kennen. Je bent vrij om je materiaal bij een leverancier naar voorkeur te bestellen. In samenwerking met onze docenten zijn er echter ook speciaal voor jou pakketten op maat samengesteld. Ga naar beautyblue.nl om je pakket te bekijken en gemakkelijk online te bestellen!

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Tijdens de laatste les leg je een examen af. Dit bestaat uit een theorie examen waarin we jouw kennis toetsen en een praktijkopdracht zoals je tijdens de lessen hebt geoefend. Wanneer je minstens 60% scoort voor beide onderdelen, ben je geslaagd. Je ontvangt dan per post het diploma Visagie Gevorderden. Je bent direct inzetbaar op de arbeidsmarkt of je kunt als zelfstandige starten.

opleiding visagie gevorderden, opleiding visagie professional, cursus visagie gevorderden, cursus make-up, visagie, make-up, schminken, visagietechniek, make-uptechniek, visagist, maquillage, groepslessen, volwassenenonderwijs

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 613.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Kortingen, subsidies en voordelen

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan er voor kiezen om de opleiding in termijnen te betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 662.04 euro in plaats van 613.00 euro. Je bespaart dus 49.04 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige cursusgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling in termijnen per overschrijving, maar bent pas zeker van je plaats wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 020 423 0770.

Betaalschema

 1. € 270.00 - Bij inschrijving
 2. € 196.02 - Startdatum van je opleiding
 3. € 196.02 - Startdatum van je opleiding + 1 maand
Inschrijven
Inschrijven met termijnbetalingen

STUDIETRAJECTEN

Wat is een allround opleiding?

Wanneer je kiest voor een allround opleiding, kies je ervoor om een echte professional te worden in je vakgebied. Je combineert namelijk 3 perfect op elkaar afgestemde modules, die je een breed scala aan vaardigheden aanleren. Zo start je volledig voorbereid en zelfverzekerd aan je nieuwe carrière.

De lessen zijn zo ingepland dat je alle modules aaneensluitend volgt en vlot het traject doorloopt. Tijdens de opleiding heb je wekelijks op dezelfde dag les Zo is het gemakkelijk voor je in te plannen. Bovendien profiteer je van een flinke korting wanneer je je inschrijft voor de allround opleiding, ten opzichte van de modules afzonderlijk volgen. Voor de opleiding Visagie (Allround) bespaar je maar liefst € 208. Een echte aanrader dus!

Vrijstellingskorting

Heb je al één of meerdere modules gevolgd, maar wil je de volledige opleiding Visagie (Allround) volgen? Dan profiteer je van vrijstellingskorting! Neem contact op met je opleidingsadviseur voor jouw korting.

Visagist, visagie, opleiding visagie, visagist worden, make-up opleiding, cursus visagie, groepslessen visagie, make-up leren

Word een echte vakexpert!

Wees zeker van je plaats tijdens je hele traject!

Geniet van een korting op het inschrijvingsgeld!

Visagie (Allround)

Visagist, visagie, opleiding visagie, visagist worden, make-up opleiding, cursus visagie, groepslessen visagie, make-up leren

Carrièremogelijkheden

 • Als visagist werken in een schoonheidssalon
 • Je eigen salon openen 
 • Workshops en cursussen verzorgen m.b.t. visagie en gezichtsverzorging
 • Freelance visagiewerk verrichten tijdens bijv. film- en fotoshoots

Info over deze allround opleiding

Ben jij gek op make-up en wil je graag jezelf of anderen op een professionele manier leren opmaken? Dan is de professionele opleiding Allround Visagie precies wat je zoekt!

Deze opleiding bestaat uit 3 modules, waarin je van a tot en met z het vak onder de knie krijgt. Je leert eerst de meestgebruikte visagietechnieken, om tijdens de daaropvolgende modules te specialiseren in vaardigheden zoals: efficiënte camouflagetechnieken, retrotechnieken en prachtige bruidsmake-up. Er worden regelmatig foto’s genomen van je creaties door een professionele fotograaf, zodat je na je opleiding al een mooi portfolio hebt. Tot slot krijg je alle tips en tricks mee over het leven als zelfstandig make-up artist!

Programma

Module: Visagie (Basis)
Module: Visagie Gevorderden
Module: Visagie Vervolmaking
Word Professioneel visagist

  Diploma

  Groepsles

  1999.00 euro

Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

Laatste weetjes over Visagie Gevorderden

InschrijvenStartdataContact

ONZE OPLEIDINGEN

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Je kan kiezen voor een basisopleiding, een vervolmakingscursus of een totaalpakket waarmee je start als een echte Pro.

Interessant voor jou

OSPay Conctact