Professionele docenten

Selectie aan de poort

Het bieden van kwalitatief onderwijs begint met de werving en selectie van de beste topdocenten uit het werkveld. Daarom investeren wij hier veel tijd en energie in. Door een uitgebreide sollicitatieprocedure en onderwijsprestaties te evalueren bouwen wij iedere dag verder aan onze reputatie als opleidingsinstituut. Goed is voor ons niet genoeg, want het kan altijd beter! Daarom heeft iedere startende docent minimaal vijf jaar aantoonbare praktische werkervaring in het bedrijfsleven, de nodige ondernemerservaring en is de docent specialist op zijn of haar vakgebied. Daarnaast zijn onze docenten oprecht betrokken bij de begeleiding van cursisten. Het zijn allemaal enthousiaste ambassadeurs van NHBO. Onze docenten ondersteunen jou met praktische tips en tricks voor het opstarten en uitbreiden van jouw eigen onderneming.

Audit en feedback

Wij zijn met recht trots op ons ISO 9001:2008 certificaat en CRKBO registratie. Ons streven is dan ook om continu aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Daarnaast vinden we de feedback die wij van onze cursisten krijgen ook erg belangrijk. Op basis van deze feedback vinden er regelmatig interne audits plaats. Zo willen wij de kwaliteit van onze bedrijfsvoering, het lesmateriaal en de didactische vaardigheden van docenten en trainers steeds verbeteren.

Permanente educatie

Niet alleen cursisten, maar ook docenten en trainers volgen bij NHBO regelmatig interne cursussen en trainingen om hun didactische vaardigheden te verhogen. Daarnaast onderhouden docenten contact met elkaar om de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied te delen. Zo ben jij gegarandeerd van topdocenten uit het bedrijfsleven die een uitstekende internationale reputatie genieten!

Docenten zijn allemaal CRKBO geregistreerd

Al onze docenten zijn bij het CRKBO geregistreerd en voldoen hiermee aan strikte landelijke kwaliteitseisen.

Altijd op zoek naar de beste docenten

NHBO is altijd op zoek naar de beste docenten uit het werkveld die als ondernemer aantoonbaar succesvol zijn en ons team kunnen versterken. Ben jij zo’n docent, ken je iemand die dit volgens jou is of zie je een openstaande vacature die jou op het lijf geschreven is? Dan willen wij graag eens met jou in gesprek. Vul snel ons sollicitatieformulier in.

Andere boeiende studierichtingen via NHBO

Share This Article If You Liked It :)