Short course page

CONCEPT OPLEIDING

Reiki

  Reikicoach, een beroep met toekomst!

  Droom jij ook van een succesvolle carrière als reikicoach? Volg dan nu de professionele opleiding reiki van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol reikicoach.

  Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle reikicoach met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en/of zelfstandig ondernemer.

    Diploma

    Thuisstudie

    3-6 maanden

    239.00 euro

  Hou me op de hoogte

  Lijst met cursusinhoud

  De cursusinhoud van de opleiding reiki is binnenkort beschikbaar.

  reiki, reikicoach, energetisch therapeut, paranormale therapie, alternatieve geneeswijzen, alternatieve geneeskunde, universele levensenergie, reikibehandelaar, reikibehandeling, reikitherapie, reikitherapeut, japanse geneeskunde, japanse geneeswijze

  Vaardigheden

  Carrieremogelijkheden

  Hou me op de hoogte

  ERKENDE en GERENOMMEERDE SCHOOL

  De Ondernemersschool is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.
  OSPay Conctact