Voordelen

10 voordelen om bij de NHBO te studeren!

Een studie bij NHBO is leerzaam, afwisselend en loont! Als ambitieuze startende ondernemer wil je natuurlijk zo snel mogelijk de ins en outs van het vakgebied leren kennen. Een deskundig, ervaren en bovenal vriendelijk team begeleidt jou daarom in de eerste stappen naar het ondernemerschap. Zij reiken jou de juiste kennis en vaardigheden aan om straks als ondernemer aan de slag te gaan.

Ondernemen doe je dus niet alleen, maar samen met NHBO! Jij geeft het beste van jezelf en wij geven jou 10 goede redenen om bij NHBO te starten.

1. Flexibel studeren

Bij NHBO studeer je op jouw eigen manier! Je kan kiezen voor een thuisstudie of voor een klassikale studie. Met een thuisstudie kan je iedere dag met een studie beginnen en met het handige studentenplatform krijg je binnen 48 uur antwoord van jouw persoonlijke docent.

2. Erkend diploma

Als jij de opleiding of cursus succesvol afsluit krijg je een erkend diploma van NHBO op mbo of hbo werk- en denkniveau. Alle opleidingen en cursussen zijn gericht op de praktijk!

3. Studieregister

Voor een aantal opleidingen wordt je in het openbare studieregister ingeschreven. Zo kan een werkgever of klant zien dat je de opleiding daadwerkelijk hebt gevolgd en voldoet aan de kwaliteitseisen van het vakgebied. Ieder studieregister heeft een onafhankelijke commissie die NHBO adviseert over de opleiding.

4. Lage lesgelden

Bij NHBO vind je lage lesgelden. Het inschrijfgeld, examengeld en de begeleiding zijn allemaal gratis!

5. Voor iedereen toegankelijk

De opleidingen en cursussen zijn voor iedereen toegankelijk en sluiten perfect aan op jouw eigen leerstijl.


6. Professionele docenten

Alleen de beste en aantoonbaar succesvolste ondernemers met veel ondernemerservaring en didactische vaardigheden mogen jou begeleiden tijdens de studie! Zij dragen met veel plezier hun kennis en vaardigheden over.

7. Examengarantie

Bij NHBO heb je een examengarantie en zijn de examens gratis. Heb je vertraging opgelopen? Geen probleem, want bij NHBO mag je maar liefst vijf jaar over jouw opleiding of cursus doen!

8. Financiële voordelen

Via NHBO studeren is heel voordelig! Er bestaan verschillende mogelijkheden om goedkoper een cursus te kunnen volgen!

9. Uniek studentenplatform

Via het unieke studentenplatform haal je nog meer uit jouw opleiding en heb je direct contact met jouw docent! Op een interactieve manier doe je nog meer kennis op die je direct in de praktijk kan toepassen.

10. Gratis proefhoofdstuk

Wil je graag weten of een opleiding of cursus bij je past? Download dan een gratis proefhoofdstuk en maak een keuze!

voordelen thuisstudie ondernemersschool

voordelen thuisstudie ondernemersschool

Andere boeiende studierichtingen via NHBO

Share This Article If You Liked It :)